Oldal nyomtatása

Grafika és Web

Induló cégeknél és új termékek piacra való bevezetésénél elengedhetetlen az átgondolt arculat tervezés. Ez az első és az egyik legfontosabb eleme a sikeres piacra lépésnek. Egy cég arculata kifejezi a folytatott tevékenységet, azonosíthatóvá tesz és egy érzést közvetít az ügyfél felé. A termékeknél gyakran a csomagolás adja el jobb áron ugyanazt a minőséget.
Egy cég az arculatát nem váltogatja, mert így könnyen elveszítheti a már felépített ügyfélkört. A világ vezető vállalatainak logói is lassan és finoman változnak, akár 100 év alatt (pl: a világ vezető két kóla gyártója).

Mi a cég arculata?

Sokan ezt a cég logójával azonosítják, de ennél sokkal több eleme van. Az arculathoz tartozik a cég egyenruhája, az épület, ahol az ügyfeleket fogadják, a felhasznált színek stb. Ugyanis ez határozza meg az első érzeteket a leendő ügyfélben. Ez az a kép amit először kap mielőtt a termékünket megvásárolná vagy szolgáltatásunkat igénybe venné. Ez vonatkozik a cége weboldalára is, mert az internetes látogatót ezen keresztül tudja megtartani vagy elveszíteni. Ebben az esetben csupán másodpercei vannak, hogy a látogatót meggyőzze, érdemes maradnia, további információkat megtudnia.

Miben tudunk Önnek segíteni?

Nagy gyakorlatunk van logó tervezésben, kis és nagy arculat kialakításában, weboldal készítésében, nyomtatott kiadványok tervezésében. Az oldal alján található kategóriákban megtalálhatja a grafikai és webes szolgáltatásainkat.

Az adott cikk linkje: http://reklamarzenal.hu/grafika-web/

Weblap készítés

A Reklám Arzenál Kft. weblapok készítésére is remek megoldásokat kínál. Egy weboldal elkészítése nálunk az online marketingre épül, hogy az Ön cégének nem csupán egy internetes megjelenése, hanem működő marketing eszköze is legyen. Lehet cégbemutató honlap vagy webáruház, esetleg mobil tartalom, mi segíthetünk Önnek. Mire is van szüksége, mielőtt hozzánk fordul? Gondolja át, hogy mi …

Oldal megtekintése »