↑ Return to Grafika és Web

Oldal nyomtatása

Weblap készítés

A Reklám Arzenál Kft. weblapok készítésére is remek megoldásokat kínál. Egy weboldal elkészítése nálunk az online marketingre épül, hogy az Ön cégének nem csupán egy internetes megjelenése, hanem működő marketing eszköze is legyen. Lehet cégbemutató honlap vagy webáruház, esetleg mobil tartalom, mi segíthetünk Önnek.
Mire is van szüksége, mielőtt hozzánk fordul? Gondolja át, hogy mi a célja a webes megjelenéssel és milyen típusú látogatókat, esetleg vásárlókat szeretne elérni.
Egy weboldal létrehozása még nem jelenti, hogy az Ön cége nagyobb profitot fog elérni. Ehhez szükséges az internetes piac ismerete is. Ezért alakítottuk ki az egymásra épülő, lépésekből álló Online Marketing Rendszerünket. A Rendszer külön-külön is megrendelhető, de a sorrend betartása fontos, így nem elkerülhető. A modulok áráról e-mailben kérhet tájékoztatást.

Online Marketing Rendszer

  1. Konzultáció az Ügyféllel. (ingyenes) Itt határozzuk meg, hogy milyen típusú weboldal elkészítésére van szükség. Tevékenységi körre szabott kérdőív segítségével rögzítjük az Ön cégének igényeit. Felmérjük az elképzeléseket, a rendelkezésere álló arculati elemeket, a megcélozandó piacot az Ön cégének elképzelései alapján.
  2. Keresőoptimalizálás előkészítés, online piaci felmérés. (díj ellenében) Minden esetben, egy új weboldal létrehozását megelőzően online piaci felmérésre kerül sor. Ez azért fontos, mert az ügyfeleink sokszor teljesen mást gondolnak a saját piaci elhelyezkedésükről, a konkurenciáról és az elérendő ügyfelek megkeresésének módjáról.
    Felmérjük az Ön piacát az Interneten, meghatározzuk a legfontosabb kulcsszavakat, megvizsgáljuk a vezető konkurencia módszereit. Mindezeket egy szakértő jelentésben átadjuk az Ön cégének. Ezt követően Ön eldöntheti a javaslatok alapján, hogy mi legyen a következő lépés. Az elkészült jelentést a weboldal készítése során Cégünk profi módon fogja felhasználni, kereső-optimalizálva az oldal tartalmát. Ha a következő lépésnél is minket választ, akkor  az optimalizált oldalt létrehozva növeljük a releváns kulcsszavakra érkező potenciális ügyfelek számát.

Az adott cikk linkje: http://reklamarzenal.hu/grafika-web/weblap-keszites/